Om meg
Hei! Jeg er ei jente på 17 år som bor på vestlandet. Jeg er en av de som blogger om det som passer meg, når det passer meg. For meg er det mine meninger som teller, ikke andre sine.

Kontakt meg


» heddasalbu@gmail.com


Følg bloggen


       

Samfunnet i dag

Hva gjør egentlig samfunnet med oss mennesker? Flere folk sliter psykisk, flere folk blir mobbet, flere folk vil dø. Det er som om ingen ser noen ting lengre, selv om vi alle sammen ser alt. Hvorfor blir det ikke gjort noe med det? Hvorfor kan ikke tallene bli mindre? Hvorfor får ikke flere den hjelpen de trenger og fortjener? Det er rett og slett forferdelig og tenke på at det er så mange som sliter, og har det vondt. Jeg kan helt ærlig si det at jeg vet hvordan det er å bli mobbet, både psykisk og fysisk. Mobbing er forferdelig uansett hvordan en snur på det, og det er noe ingen kan endre. Jeg sier ikke at all mobbing noen gang kommer til å forsvinne, men jeg har lov til å håpe. Jeg har slengt kommentarer, men der har alle en gang i livet, men jeg er virkelig ikke stolt over det på noen som helst måte. Etter å ha gått igjennom et helvete selv, så ønsker jeg alle det beste, ingen fortjener verre enn det. 

Litt tidligere i dag kom jeg over noen som hadde delt en link "Rebecca (12) tok sitt eget liv etter nettmobbing" var overskriften. Denne jenta var altså 12 år, og tok sitt eget liv etter å ha blitt mobbet. Denne jenta hadde altså fått så mye hat at hun ikke klarte det lengre, og jeg vet det ikke er den eneste personen som har det sånn. Alle visste hun ble mobbet, ingen gjorde noe med det. Det er virkelig ikke sånn det skal være, uansett hvem du er, gutt eller jente, femten eller tjuefem, alle skal ha rett på å få hjelp, på å bli sett av andre.

 Jeg har også sett en video som viser hvordan samfunnet er når det kommer til homofile. Denne filmen er laget som om det var motsatt, som at homofili er normalt, og heterofili er "unormalt". Jeg personlig har sett denne youtube filmen utrolig mange ganger, og synes alle burde se den! Nå skal det sies at det er utrolig mange som godtar homofile, men det er fortsatt de personene som ser på homofile som andre skapninger omtrent, som om de som er homofile ikke fortjener det livet de er gitt. Hver eneste person burde respekteres for den de er, alle burde få lov til å være seg selv, uansett bakgrunn. 

Skriv en kommentarSøk i bloggenBla i bloggen


 Annonser


Design av
hits