Om meg
Hei! Jeg er ei jente på 17 år som bor på vestlandet. Jeg er en av de som blogger om det som passer meg, når det passer meg. For meg er det mine meninger som teller, ikke andre sine.

Kontakt meg


» heddasalbu@gmail.com


Følg bloggen


       

Min historie

Jeg har mange ganger tenkt på å fortelle andre min fulle og hele historie, hvordan livet mitt har vært, hva som har vært motgangen for meg. Jeg vil prøve å hjelpe andre ved å fortelle min historie, prøve å få andre til å forstå, men samtidig hjelpe meg selv. Kanskje det er noen som har veldig mye av de samme "erfaringene" i livet som jeg har, kanskje noen andre føler for å få hjelp med det de selv sliter med av å lese min historie? Jeg vet ikke, kanskje - kanskje ikke. 

Alle har forskjellige historier, noen har lengre enn andre, noen har mest glede mens andre har mest sorg. Jeg må være ærlig på at jeg mange ganger må sette meg ned å tenke på hva som faktisk er min historie, hvorfor har ting blitt som det har blitt? "Det er en grunn for alt" har jeg hørt mange si, men hva er da grunnen for at så mye i livet mitt har blitt så mørkt som det ser ut som? Jeg klarer ikke fortelle hele min historie, mye fordi jeg ikke vil fortelle alt, men også fordi jeg ikke føler meg trygg på at alle andre kjenner den. Jeg vil veldig gjerne hjelpe andre ved å fortelle min historie, men jeg klarer ikke finne en måte å si det på, i tillegg er det alt for mange navn med. 

Problemet mitt har aldri vært at jeg aldri har hatt folk rundt meg, men heller at jeg ikke har fått til å stole på de jeg har hatt rundt meg. Jeg er en av de som er så heldig at jeg alltid har hatt noen som har brydd seg om meg, og som er glad i meg, men det betyr fortsatt ikke at alle problemene forsvinner som mange tror. Etter at jeg skrev et innlegg på instagram om depresjonene og selvskadingen min har jeg egentlig fått masse positiv tilbakemelding, folk som bryr seg og som vil vise de er glad i meg. Folk er alltid forskjellige, samtidig som jeg ikke klarer så bra å snakke ut om problemene mine er det folk som er motsatt av meg, som må snakke ut om sine problemer, og sin historie. 
Skriv en kommentarSøk i bloggenBla i bloggen


 Annonser


Design av
hits