Om meg
Hei! Jeg er ei jente på 17 år som bor på vestlandet. Jeg er en av de som blogger om det som passer meg, når det passer meg. For meg er det mine meninger som teller, ikke andre sine.

Kontakt meg


» heddasalbu@gmail.com


Følg bloggen


       

Dårlig blogging

Jeg må rett og slett si jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget på snart to måneder. Jeg har rett og slett ikke funnet noe spesielt å blogge om eller orket å brukt tid til det. De siste fem ukene har jeg også gått på krykker etter å ha operert, noe som gjør det vanskeligere å gå ut for å ta bilder. Jeg håper på å få blogget litt mer fremover i tid, om en og en halv uke skal jeg til legen og er da ferdig med krykkene så det blir lettere å gå ut for å ta bilder også! Jeg håper at jeg nå i allefall skal bli litt flinkere til å blogge. 

 De siste to månedene har egentlig gått til skole og politikk. Jeg var i Oslo i jula, noe som var utrolig koselig! Etter nyttår så dro jeg hjem og gjorde ferdig 1. Termin av videregående, ble også positivt overasket over å ha gått opp en del i snitt siden ungdomsskolen. Vi hadde årsmøte i Haugalandet AUF, og så i Rogaland AUF litt etter, jeg hadde bursdag (weho, ble hele 17 år), jeg har vært i Trøndelag på reunion for midtkos, og blitt valgt inn i styret til Karmøy Arbeiderparti. Når jeg ser tilbake på denne tiden etter jul så har jeg egentlig hatt veldig mye å gjøre, og tiden har gått utrolig raskt.


Et av de veldig mange vakre photo booth bildene som har blitt tatt. 

Skriv en kommentarSøk i bloggenBla i bloggen


 Annonser


Design av
hits