Om meg
Hei! Jeg er ei jente på 17 år som bor på vestlandet. Jeg er en av de som blogger om det som passer meg, når det passer meg. For meg er det mine meninger som teller, ikke andre sine.

Kontakt meg


» heddasalbu@gmail.com


Følg bloggen


       

Det er det indre som teller!

Det er det indre som teller sier folk ofte. Samtidig er det et enormt kroppspress som foregår i samfunnet vårt. Hva er egentlig sannheten når det kommer til hva folk mener? Er det personligheten til folk eller er det at alle må være tynne, ha perfekt hud og perfekt klesstil? Jeg tror alle vet hvordan vi alle sammen oppfører oss ovenfor hverandre.

Jeg drømmer ofte om en verden uten dette presset og kommentarene om hvordan jeg skal være, at jeg må trene for å bli tynn, alltid ha de nyeste klærne og lignende. Det er ikke meg. Vi har alltid forventninger til alt som skjer rundt oss, noen mer enn andre, men innerst inne er de aller fleste av oss like der. Folk dømmer hverandre før de i det heletatt har hilst på hverandre, folk slenger kommentarer uten at de tenker seg om.

Kroppspresset er noe vi både legger over på hverandre og oss selv, noen snakker om det hele veien og sier hvordan de vil at alle skal være så tynne som mulig, men ikke for tynn, hvordan alle må ha perfekt stil, men ikke bruke alle pengene på klær, at alle skal ha den nyeste iPhonen og Mac book pro, men om du får det av foreldrene dine er du bare bortskjemt. Dette er da altså hvordan vi mennesker har blitt gjennom årene, barn og unge får ofte hva de peker på og går rundt med alle de nyeste Apple produktene, skjerf og jakker til flere tusen og gjerne hvite eller sorte Converse. Om jeg skal si min mening vil jeg si at folk rett og slett ikke tørr og ha sin egen stil, og i disse tider forstår jeg det også.

Jeg er ganske sikker på at dere alle kan si dere enige i at samfunnet i dag ikke ser på personligheten først. Når du går nedover gatene ser ikke folk på deg og tenker på hvor bra personligheten din kan være.
 

Victoria Wisløff

22.03.2014 kl.18:04

Herlig blogg du har! Håper du får en super lørdags kveld :D

Skriv en kommentarSøk i bloggenBla i bloggen


 Annonser


Design av
hits