Om meg
Hei! Jeg er ei jente på 17 år som bor på vestlandet. Jeg er en av de som blogger om det som passer meg, når det passer meg. For meg er det mine meninger som teller, ikke andre sine.

Kontakt meg


» heddasalbu@gmail.com


Følg bloggen


       

Nå forstår jeg

Peter pan ville ikke vokse opp, noe jeg husker jeg alltid syntes var så rart på mange måter. Han ville være barn for alltid, uansett hvor fri han var. Jeg prøver å finne ut hva jeg vil med livet, hvor jeg vil være, hvem jeg vil være. Alt er egentlig veldig rart å tenke på, og ikke minst vanskelig! Vi står ovenfor store valg hele veien, ingen går samme vei hele veien, men mange vil det der de står nå. Meninger endrer seg hver gang vi tenker på det for noen av oss, noe som er veldig forvirrende. Jeg har bestemt meg for en ting, det er at jeg skal ha en utdanning. Kanskje jeg ikke er fornøyd når jeg er ferdig, kanskje jeg da vil gå en annen vei, men det får jeg ta når den tiden kommer. Nå er det jeg tenker på så lett som å fullføre, gjøre mitt beste og å gå det jeg vil nå. Jeg skal gå den rettningen jeg føler vil bli best for meg, ikke hva andre kanskje synes kan passe for meg. 

Det å vokse opp er ikke alltid like lett. Det må være motbakker for at vi skal få nedoverbakker, noen har flere topper enn andre i livet. Samtidig er det ikke alltid like morsomt heller, i allefall ikke med alle forventningene vi kan få av folk noen ganger. Jeg kjenner jeg er sliten, sliten av å være ute ni-ti timer i døgnet fordi jeg valgte den skolen og linja jeg gjorde, sliten av å bare være ute blandt folk så mye som jeg har vært den siste tiden, selv om det på mange måter også er bra for meg. Vi har ikke mye lekser heller, og det må jeg virkelig si jeg er utrolig glad for, det eneste vi har hatt til nå er at vi nå holder på med del 1 av et prosjekt vi skal ha resten av skoleåret.

 Nå forstår jeg hvorfor peter pan ikke ville vokse opp.

//weheartit.com


Søk i bloggenBla i bloggen


 Annonser


Design av
hits