Om meg
Hei! Jeg er ei jente på 17 år som bor på vestlandet. Jeg er en av de som blogger om det som passer meg, når det passer meg. For meg er det mine meninger som teller, ikke andre sine.

Kontakt meg


» heddasalbu@gmail.com


Følg bloggen


       

Fantastiske dager

Jeg tilbringer som vanlig påskeferien min i Oslo hos min kjære far. Påsken er en så utrolig herlig årstid, selv om jeg virkelig ikke takler fargen oransje som kommer opp over alt. Dette er enda en av de tidene hvor man kan være med familien, kose seg i sola og bare nyte fridagene for det de er verdt. Har brukt noen av dagene mine på å være med kjentfolk i sentrum, gått tur og bare slappet av. Har ikke hatt med meg kameraet denne gangen så det blir bare noen mobil bilder. 
Hva bruker dere påsken på?


Dårlig blogging

Jeg må rett og slett si jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget på snart to måneder. Jeg har rett og slett ikke funnet noe spesielt å blogge om eller orket å brukt tid til det. De siste fem ukene har jeg også gått på krykker etter å ha operert, noe som gjør det vanskeligere å gå ut for å ta bilder. Jeg håper på å få blogget litt mer fremover i tid, om en og en halv uke skal jeg til legen og er da ferdig med krykkene så det blir lettere å gå ut for å ta bilder også! Jeg håper at jeg nå i allefall skal bli litt flinkere til å blogge. 

 De siste to månedene har egentlig gått til skole og politikk. Jeg var i Oslo i jula, noe som var utrolig koselig! Etter nyttår så dro jeg hjem og gjorde ferdig 1. Termin av videregående, ble også positivt overasket over å ha gått opp en del i snitt siden ungdomsskolen. Vi hadde årsmøte i Haugalandet AUF, og så i Rogaland AUF litt etter, jeg hadde bursdag (weho, ble hele 17 år), jeg har vært i Trøndelag på reunion for midtkos, og blitt valgt inn i styret til Karmøy Arbeiderparti. Når jeg ser tilbake på denne tiden etter jul så har jeg egentlig hatt veldig mye å gjøre, og tiden har gått utrolig raskt.


Et av de veldig mange vakre photo booth bildene som har blitt tatt. 


Julestemning
Nå er jeg endelig klar for å reise til Oslo! Jeg har ryddet og vasket kjelleren, med veldig god hjelp av mamma, pakket inn og levert de siste dagene samt pakket for å dra til Oslo for å feire jul og nyttår der. Det eneste som mangler er julestemningen, vanligvis går jeg å klager på snøen, men etter å ha flyttet til Vestlandet må jeg ærlig si jeg savner snøen litt nå som det snart er julaften. 

Hva skal dere gjøre i jula? 

Follow my blog with Bloglovin


Julegaveønsker

Nå som det snart er jul er det utrolig mange som sitter hjemme og lurer på hva de skal kjøpe til venner og familie, det er også mange som sitter å ikke har noen mening om hva de skal ønske deg til jul. Til en forandring har jeg i år sett på forskjellige ting jeg ønsker meg, og tenkte nå å dele noen av ønskene mine med dere. Noen får kanskje noen ønsker selv av å se mine, mens andre kommer kanskje på noe å kjøpe til noen rundt seg. 

 
Jeg har fra før av en personglig almanakk som jeg bruker daglig. Almanakk er som en kalender hvor en kan skrive inn hva man skal de forskjellige dagene, og er genial for å holde orden på ting! Om jeg har en prøve en dag, eller om jeg skal på et AUF møte så skriver jeg det i denne fantastiske boken. Jeg kjøpte meg en almanakk fra DENNE siden for snart et år siden, og var fra starten egentlig veldig dårlig til å bruke den, men etter å ha startet på videregående har jeg brukt den daglig. 

1001 songs you must hear before og Photos that changed the world er to bøker jeg har hatt lyst på en stund og lenge har tenkt på å kjøpe meg. Grunnen for at jeg ikke har kjøpt disse selv enda er rett og slett av den enkle grunn at jeg helt har glemt det ut når jeg først har hatt penger til det.

Scratch map er et verdenskart hvor du etter hvert som du har vært i land skraper over de, sånn som man gjør med skrapelodd og lignende. Dette vil være som en inspirasjon for meg, jeg har jo et mål om å være  i alle verdens land før jeg dør og med et verdenskart som dette vil det være lettere og ha oversikt over hvor jeg har vært og ikke. 

Jeg regner egentlig med at de aller fleste vet hva Photoshop er disse dagene. Det er mange som snakker om det og som selv bruker dette redigeringsprogrammet. Jeg hadde det på den gamle Macbook'en min, men siden den ble ødelagt mistet jeg jo selvsagt det programmet (samt alle andre program jeg hadde lastet ned).

Wreck this joutnal er en bok hvor du selv skal fylle ut forskjellige ting og gjøre med boken, alt fra å skrive samme ord over to sider til å dra boken etter deg eller ha den med i dusjen. Jeg ser for meg at dette er en utrolig morsom måte å fylle ut en bok på, hvor du selv kan bli med på å gjøre den personlig selv om dent er kjøpt og betalt. 

Jeg har lenge ønsket meg en stor kamera veske hvor jeg får plass til mer enn bare kamera og en linse. Siden jeg fikk meg flere linser til kameraet er det utrolig kjipt å ikke kunne ta med alle linsene slik at jeg kan bytte når jeg er ute å tar bilder! Den kamera vesken jeg så på er fra net on net og er egentlig utrolig stor, samtidig som den ikke var så utrolig dyr.

Billettservice gavekort  er jo også noe jeg kunne tenkt meg! Det har vært flere konserter dette året jeg har hatt utrolig lyst til å dratt på, men ikke fått muligheten da det er utrolig dyrt. Gavekort på billettservice kan være en bra julegave både for ungdommer og voksne da det er ting som blir arrangert for folk i alle aldere.

Tangle teezer er en hårbørste som blir brukt av tusenvis av folk over hele verden og har fått utrolig god tilbakemelding. Dette er også en vare jeg lenge har tenkt på å kjøpe meg selv men jeg har rett og slett ikke fått somlet meg til å gjøre det enda.

Staying strong 365 days a year er ei bok Demi Lovato akkurat har komt ut med nå i november. Dette er en bok for alle, overalt, på sin egen reise som trenger trøst, inspirasjon og en grunn til hver dag for å holde seg sterk.


Høstferie!


Endelig er det høstferie, må si jeg har ventet på dette nå! Ei hel uke hvor jeg ikke skal gjøre noen viktig, uten å måtte stå opp før fuglene eller å rekke en buss som går 07:01 hver eneste morgen. I dag har jeg pakket litt og gjort klart for å dra til Oslo i morgen, noe jeg ser frem til, uten at jeg skal noe spesielt da heller. Skal se om jeg husker å pakke ned kameraet for eventuelt å få tatt noen bilder mens jeg er i Oslo også.

Har dere ferie nå?
Hva skal dere gjøre i ferien?
 


Flower power

Hva synes dere om bildene?


Skudneshavn 26/9-13
I går kom tante, onkel og søskenbarnet mitt hit til oss fra Oslo. Stebroren min er også hos oss denne uka, noe som passer bra siden de begge er ganske like i alder! I dag ville de dra til skudnes hvor stebroren min går på skolen, noe som var gøy for både store og små. Etter å ha vært på skolen en stund ville tante og onkel gå å se litt i Søragadå i Skudnes, og på veien gikk vi innom verdens minste café. Resten av dagen regner jeg med at blir en ganske avslappende dag, kanskje jeg finner ut at jeg tar meg en tur ut litt senere, tiden vil vise.


Søk i bloggenBla i bloggen


 Annonser


Design av
hits